NMTrix-logo

Internet Voor Ondernemers

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier tientallen ondernemers bediend als programmeur, web host en IT-adviseur. Ik ga hier de komende jaren mee door, en met hopelijk evenveel plezier, maar er gaat wel iets veranderen.
Om mij maximaal op mijn vakgebied te kunnen concentreren, heb ik besloten het ondernemerschap goeddeels achter mij te laten en in dienst te treden bij NMTrix.

Het bedrijf Ivo Toby blijft bestaan, maar zal alleen nog hosting verzorgen. U kunt ook gewoon een beroep op mij blijven doen als programmeur en adviseur, alleen zal ik deze werkzaamheden vanaf heden vanuit NMTrix verrichten.

NMTrix-logoNMTrix is een voortzetting van New Media Trix, dat in 1997 is opgericht en vooral bekend werd als animatiestudio, maar zich de afgelopen tijd steeds breder heeft ontwikkeld. Behalve commercials, videoclips, televisieseries en educatieve animaties maakt dit Alkmaarse bedrijf inmiddels ook applicaties, content voor de Oculus Rift en andere online en stand alone toepassingen. In het uitbouwen van deze tak van het bedrijf heb ik een nieuwe uitdaging gevonden.

Naast deze werkzaamheden voor NMTrix blijf ik beschikbaar om uw bedrijf te ondersteunen op IT-gebied. Hosting-werkzaamheden blijven bij het bedrijf Ivo Toby ondergebracht, de overige diensten zal ik dus voortaan vanuit NMTrix verzorgen.

Op www.nmtrix.com kunt u recent werk vinden.

U bent uiteraard van harte welkom op onze studio voor een kop koffie, een rondleiding en kennismaking met mijn nieuwe collega’s.

Als u nog vragen heeft over wat deze verandering betekent voor onze werkrelatie, bel of mail mij gerust.

Mijn telefoonnummer bij NMTrix is 072-5409803 en mijn mailadres is ivo@nmtrix.com

Voor een overzicht van de hostingdiensten van I-V-O klik HIER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *